Ons team

Ons leerkrachtenteam bestaat uit gedreven juffen en meesters die alles uit de kast halen om de kinderen een leerrijke en prettige schoolperiode te bieden. 

Dit doen ze niet alleen. Ze krijgen steun van ouders, KSD, externe begeleiders, het lokaal comité en de lokale gemeenschap.

KSDruivenstreek VZW

Waversesteenweg 96, 3090 Overijse

Tel: 02 687 82 46

www.ksdruivenstreek.be

Ondernemingsnummer: 0410.468.663

Ouderraad

De ouderraad komt enkele keren per jaar samen om activiteiten te plannen en uit te werken waarmee ze geld inzamelen om een steentje bij te dragen aan het vormen van een fijne, leerrijke schoolomgeving. Dit doen zij bijvoorbeeld door mee te werken aan themafeesten (Sinterklaas, carnaval, schoolfeest), verkopen van fotokalenders, een hotdog- of hamburgerverkoop, kaas- en wijnavond, ... Met dit geld sponsoren ze toneelvoorstellingen, workshops, nieuw speelmateriaal, klasbudgetten en nog zoveel meer.

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe leden. Heb je interesse om mee te werken aan onze school? Geweldig!
U kan voor meer informatie terecht op het mailadres ouderraad@vbsjezuseik.be.


Leerlingenraad

De leerlingenraad wordt vertegenwoordigd door twee leerlingen van het tweede tot en met het zesde leerjaar. Er wordt rekening gehouden met vragen en ideeën van de leerlingen. Zo worden zij betrokken bij het opvoedingsproject en creëren we een gedeelde schoolvisie. Zij zorgden al voor leuke activiteiten, het schoolkrantje, nieuw speelmateriaal, ... 


Vacatures

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die ons schoolteam willen verstreken.  
Bij interesse kan u steeds uw motivatiebrief en CV mailen naar directie@vbsjezuseik.be.

Bekijk onze vacatures!

Alvast bedankt voor je interesse!